EN

Hunan Hongda Tea Co., Ltd. posjeduje 4,500 kineskih hektara čajnih vrtova i surađuje s više od 15,000 kineskih hektara čajnih vrtova. Posjeduje prerađivačku tvornicu površine 12,000 četvornih metara s 238 kompleta opreme za obradu. Godišnji kapacitet proizvodnje i prerade je preko 15,000 tona. Trenutno je tvrtka prošla ISO9001, HACCP, GAP, ISO14001 i OHSMS. , Green Food i drugi certifikati.

Vlastita robna marka tvrtke “GAOQIAO” poznata je marka u Kini, a proizvodi “GAOQIAO” su proizvodi poznate kineske marke. Tvrtka ima više od 30 franšiznih lanaca trgovina, 3 baze za proizvodnju čaja i setova za čaj i 16 inozemnih OEM dobavljača. Proizvodi se izvoze u više od 10 zemalja Europe, Amerike, Afrike, istočne Azije, središnje Azije i zapadne Europe.

Brend “GAOQIAO” posvećen je razvoju čajnih proizvoda za ljubitelje čaja diljem svijeta: zeleni čaj svježeg i slatkog okusa; crni čaj s jakom i prepunom aromom; tamni čaj s uljnom i jantarnom juhom; bijeli čaj s prirodnim i voćnim mirisom itd. “GAOQIAO” uvijek dopušta ljubiteljima čaja da se zadivljeno miluju i opuštaju u šarenim čajnim proizvodima.




Hunan Hongda Tea Co., Ltd.

Hunan Hongda Tea Co., Ltd. posjeduje 4,500 kineskih hektara čajnih vrtova i surađuje s više od 15,000 kineskih hektara čajnih vrtova. Posjeduje prerađivačku tvornicu površine 12,000 četvornih metara s 238 kompleta opreme za obradu. Godišnji kapacitet proizvodnje i prerade je preko 15,000 tona.

Autorsko pravo © Hunan Hongda Tea Co., Ltd. Sva prava pridržana Blog